NFO DRIVES – en spännande arbetsplats 

NFO Drives växer!
Marknadens krav på energieffektiva produkter och en ren elmiljö ger oss goda framtidsutsikter. Vi befinner oss nu i en stark expansion och behöver flera nya medarbetare för att kunna fortsätta att växa i takt med den ökade efterfrågan. 

NFO Drives – företaget

Vi jobbar med utveckling och tillverkning av produkter för styrning av elmotorer. Vår teknik bygger på egna patent som gör att vi kan erbjuda våra kunder produkter som ger en störningsfri styrning med unika fördelar.

Utveckling, test och utprovning sker i företagets egen verksamhet.
Vår elektronik tillverkas i nära samarbete med avtalsparters.
Slutmontering sker till viss del vid företagets egen anläggning men då det gäller OEM-produkter i 
stora volymer sker slutmontering hos avtalspartners.

De flesta av våra kunder finns idag i de nordiska länderna men nu ökar vi på exportsidan, främst inom EU. Sjukhus tillhör en av företagets största kundgrupper men intresset ökar även inom industri, fastighetsautomation och lantbruk. Vår enskilt största kund är DeLaval International, med vilka vi har ett långsiktigt samarbete, som även omfattar en stor del nyutveckling av produkter.

Företagets huvudkontor är beläget i Karlshamns kommun i Blekinge – närmare bestämt i Svängsta, som ligger ca 15 minuters resa från centrum med bil eller buss. Karlshamn>>>

INTRESSEANMÄLAN
Vi är alltid öppna för att ta emot intresseanmälan även om det inte annonserats ut någon specifik tjänst. Ring oss eller sänd ett e-mail  - och berätta om dig själv och varför du vill jobba på NFO så hör vi av oss. 

LEDIGA PLATSER
Läs mer vad som är aktuellt  Lediga platser>>

 

 

Kollage_NFO_DeLaval_2010