LEDIGA PLATSER

Har du ett brinnande intresse för teknik och kunskap och erfarenhet inom vårt teknikområde? Gillar du att jobba självständigt och att ta eget ansvar? Vill du jobba i en organisation med korta beslutsvägar och möjlighet att påverka – både när det gäller tekniken och din egen roll? Då tror vi att du ska trivas hos oss.

Vi har för närvarande inga lediga platser utannonserade 

INTRESSEANMÄLAN 

Har du  kompetens och erfarenhet inom nedanstående områden? Vi är i en expansiv fas och tar gärna emot din intresseanmälan. 

  • Motorstyrning

med inriktning på modern och klassisk reglerteknik. Du kommer att arbeta med vektorstyrning av växelströmsmotorer. Såväl praktiskt som teoretiskt, erfarenhet inom området är meriterande.

  • Kraftelektronik

med god kännedom inom switchad kraftelektronik, analog och digital elektronikkonstruktion, elektronikbyggsätt samt EMC- och värmeproblematik. Erfarenhet av frekvensomriktare, provning, normer och godkännande är meriterande.

  • Inbyggda system

med goda kunskaper i C-programmering, programmerbar logik. Kunskaper om moderna signalprocessorer, realtidsapplikationer, datorkommunikation, användargränssnitt och elektronikkonstruktion är meriterande.


Mer information 

För mer information om ev jobb på vår utvecklingsavdelning:
Kontakta Kenneth Svensson, Utvecklingschef,
Tel 0454 37041, mob 0708 543 739
e-mail

För allmän information och ansökan
Kontakta Ulrika Raab, Personalansvarig
Tel 0454-37029