Följdorder från Tyskland avseende pumpstyrning

NFO Drives har nu fått den stora följdorder från Tyskland som tidigare aviserats gällande frekvensomriktare NFO Sinus för pumpstyrning. Ordervärdet uppgår till runt en halv miljon kronor, vilket gör att värdet för hela affären blir ca en miljon kronor.

Omriktaren ska användas för att reglera dränkbara pumpar och då NFO-omriktaren har unika egenskaper kan kundens krav på en säker elmiljö uppfyllas.

– Det är mycket positivt att vår tyska återförsäljare NFO Germany har tagit hem följdordern på dränkbara pumpar, säger Johan Johansson, VD på NFO Drives AB. Vi räknar med att denna affär ska hjälpa oss att öppna ytterligare dörrar på den viktiga tyska marknaden.

– Detta ligger helt i linje med vår marknadssatsning i Tyskland och blir en bra referens vid NFO Drives första deltagande på mässan SPS IPC Drives 25 – 27 nov 2014 i Nürnberg, som är Europas största mässa för omriktare.

Mer information lämnas av
Johan Johansson, VD NFO Drives AB, tel 0454-200330
e-post

NFO Drives AB (publ)
är ett svenskt cleantechföretag, som utvecklar och tillverkar frekvens­omriktare för störningsfri styrning av elmotorer för energieffektivisering av ventilations- och pumpanläggningar samt maskiner. NFO Drives patenterade teknik kan ge energi­besparingar på upp till 70 procent utan att ge störningar på omgivande teknisk utrustning.
NFO Drives produkter används främst inom lantbruk, fastigheter, sjukhus samt industrier med krävande teknisk omgivning eller med höga elmiljökrav.

Läs mer om företaget på bolagets hemsida www.nfodrives.se

Bolaget är listat på Aktietorget, www.aktietorget.se

PDF-dokument - PRESS_NFO_2014-08-19 Ny order Tyskland

Topics:
  Posted by on augusti 19, 2014

 

Articles related to Följdorder från Tyskland avseende pumpstyrning