Stort intresse för NFO Drives på mässa i Tyskland

NFO Drives har gjort sin hittills största marknadssatsning i Europa och Tyskland. I november ställde bolaget ut på mässan SPS IPC Drives i Nürnberg, som är Europas största mässa för automationsteknologi.

–   Intresset för vår störningsfria frekvensomriktare NFO Sinus var stort och mottagandet överträffade alla våra förväntningar, säger Johan Johansson, VD på NFO Drives AB. – Det visar bland annat det stora antalet intresseanmälningar som vi registrerade – runt 250 – under de tre dagar som mässan pågick. Nu följer det viktiga uppföljningsarbetet som vi kommer att göra i samarbete med våra återförsäljare på de aktuella marknaderna. Vi är övertygade om att denna satsning kommer att lägga grunden till en stark ökning av bolagets exportförsäljning.

 

Mer information lämnas av

Johan Johansson, VD NFO Drives AB, tel 0454-200330
e-post

NFO Drives AB (publ)

är ett svenskt cleantech-företag, som utvecklar och tillverkar frekvens­omriktare för störningsfri styrning av elmotorer för energieffektivisering av ventilations- och pumpanläggningar samt maskiner. NFO Drives patenterade teknik kan ge energi­besparingar på upp till 70 procent utan att ge störningar på omgivande teknisk utrustning.

NFO Drives produkter används främst inom lantbruk, fastigheter, sjukhus samt industrier med krävande teknisk omgivning eller med höga elmiljökrav.

Läs mer om företaget på bolagets hemsida www.nfodrives.se
Bolaget är listat på Aktietorget, www.aktietorget.se 

PDF-dokument - mer information

Topics:
  Posted by on december 8, 2014

 

Articles related to Stort intresse för NFO Drives på mässa i Tyskland