Tysk stororder för styrning av pumpar

NFO Drives har fått en större order från Tyskland avseende frekvens­omriktare NFO Sinus för reglering av dränkbara pumpar. Ordern, vars värde uppgår till närmare en halv miljon kronor, förväntas följas av ytterligare order vilket gör att ordern bedöms som strategiskt viktig. 

Det är bolagets tyska återförsäljare NFO Drives Germany som nu stärker sin position på den tyska marknaden inom pumpområdet. Med frekvens­omriktaren NFO Sinus kan kundens krav på elsäkerhet uppfyllas då NFO-omriktaren har unika egenskaper som gör att den kan installeras med jordfelsbrytare.

–    Det är roligt att vår tyska återförsäljare nu åter lyckats ta hem en större affär för styrning av pumpar, säger Johan Johansson, VD på NFO Drives AB. Ordern omfattar frekvensomriktare i flera olika effektstorlekar och enligt uppgift är följdorder på gång som gör att ordervärdet kommer att fördubblas.

Mer information lämnas av
Johan Johansson, VD NFO Drives AB, tel 0454-200330
e-post

NFO Drives AB (publ)
är ett svenskt cleantechföretag, som utvecklar och tillverkar frekvens­omriktare för störningsfri styrning av elmotorer för energieffektivisering av ventilations- och pumpanläggningar samt maskiner. NFO Drives patenterade teknik kan ge energi­besparingar på upp till 70 procent utan att ge störningar på omgivande teknisk utrustning.
NFO Drives produkter används främst inom lantbruk, fastigheter, sjukhus samt industrier med krävande teknisk omgivning eller med höga elmiljökrav.

Läs mer om företaget på bolagets hemsida www.nfodrives.se

Bolaget är listat på Aktietorget, www.aktietorget.se

PDF-dokument - NFO_2014_05-13_tysk stororder

Topics:
  Posted by on maj 13, 2014

 

Articles related to Tysk stororder för styrning av pumpar