Första leveransen av större omriktare till DeLaval

NFO Drives har nu genomfört den första leveransen av frekvensomriktare NFO Sinus i effektstorlek 7,5 kW till DeLaval International. Därigenom täcker NFOs teknik ytterligare ett av de effektområden som DeLaval har behov av och NFOs produkter stärker därmed sin ställning inom DeLaval.

Den nya omriktaren är en del av det långsiktiga samarbetet mellan DeLaval och NFO Drives som innebär införande av NFO-tekniken inom flera effektområden och utföranden för nya applikationer och nya marknader.

–     Genom att vår kund DeLaval nu får tillgång till NFOs störningsfria teknik även i högre effektområden kan de erbjuda sina kunder fler produkter med låg energiförbrukning, säger Johan Johansson, VD på NFO Drives AB.
Mer information lämnas av

Johan Johansson, VD NFO Drives AB, tel 0454-200330
e-post

NFO Drives AB (publ)
är ett svenskt cleantech-företag, som utvecklar och tillverkar frekvens­omriktare för störningsfri styrning av elmotorer för energieffektivisering av ventilations- och pumpanläggningar samt maskiner. NFO Drives patenterade teknik kan ge energi­besparingar på upp till 70 procent utan att ge störningar på omgivande teknisk utrustning.

NFO Drives produkter används främst inom lantbruk, fastigheter, sjukhus samt industrier med krävande teknisk omgivning eller med höga elmiljökrav.

Läs mer om företaget på bolagets hemsida www.nfodrives.se

Bolaget är listat på Aktietorget, www.aktietorget.se

Topics:
  Posted by on mars 12, 2015

 

Articles related to Första leveransen av större omriktare till DeLaval